Koldtbord er norsk mat-tradisjon!


Koldtbord er en tradisjonell norsk buffét som består av tradisjonelle norske råvarer som f. eks:

  • Roastbiff
  • Laks
  • Skinkestek
  • Spekemat
  • Skalldyr fat
  • Karbonader
  • Kylling

Koldtbordet settes opp med diverse tilbehør.  Hensikten er at det er enkelt for vertskapet å sette fram maten på et bord og gjestene kan gå å forsyne seg selv.

Moss Catering tilbyr en flott  koldtbord-buffét.


Vi tilpasser menyen etter dine ønsker og behov samt at den kan kombineres med Sushi og Tapas dersom det er ønskelig.

BASISMENY


Laks og eggerøre
Rekecabaret
Karbonade
Kyllingklubber
Roastbiff
Skinkestek

TILBEHØR


Waldorfsalat
Potetsalat
Gresk salat:
– Fetaost
– Oliven
Remulade
Majones
Surkål
Rødkål
Stekt løk
Rødløk
Spiralloff
Smør

Pris                  280 kr per person.

MINIMUM 10 PERSONER – UTKJØRING ETTER AVTALE

KLIKK HER FOR Å LASTE NED PDF-VERSJON AV VÅR KOLDTBORD MENY