Catering Sarpsborg


Hvis du noen gang har deltatt ved et selskap, bryllup, konfirmasjon, jubilè eller representasjon, har du antagelig hatt en erfaring med et catering firma.

Når du deltar på en elegant bryllupstilstelning eller selskap med mat som smaker godt, kanskje bedre enn lokale og populære restauranter, da har du definitivt et catering team å takke!

Catering høres ganske greit og enkelt ut, du koker mat og serverer det, ikke sant? Det er det grunnleggende, men det skal nok mer til enn det. En hel masse mer faktisk.

Vi vil her ta deg med bak kulissene for å se hva catering handler om. Fra det første møte mellom deg som kunde og oss som catering leverandør. Catering innebærer mye planlegging og forberedelser, samarbeid, kreativitet, valg av meny og kanskje underholdning.

Først kan vi vurdere hva som definerer catering i dag.

Mat er absolutt stjernen i forpleiningens cateingverden, men det er bare en del av ligningen. Her ved Moss Catering, full service catering og event-planlegging selskapet i Sarpsborg er vi hjetens enige. Som få andre catering selskap i dag, inkluderer vi event planlegging.

Det betyr at vi som cateringbedrift har flyttet fokus inn mot et fullt – service, event – planlegging modell, fokuset har altså utvidet seg til at det ikke bare er maten som er i fokus, men heller at det er en del av et større opplegg, ren catering er da blitt til at det skal tilfredsstille alle sanser:

 • Synsinntrykk
 • stil
 • Lukt
 • Smak

Med den rette stemningen, kan du appellere til alle disse sansene på en måte som gjør en hendelse spesiell og minneverdig. Selvsagt, nydelig tilberedt mat kan appellere til følelse av smak, lukt og syn – kanskje til og med touch, men det bør ikke utspille resten av hendelsen. Selskapsmat i dag er generelt slik at vi legger alle brikkene i puslespillet, fra innredning til glass, for å ivareta
helhetsinntrykket, den perfekte ramme på et vellykket arrangement!

Fra dekketøy til blomster, lys til duker og bord til musikk, alt skal utfylle mat å opprette en enhetlig total opplevelse. Kontinuitet er nøkkelen. Du ønsker at alle aspekter skal være synkronisert med hverandre. For eksempel:

Er stedet passende for anledningen, miljø og gruppens eller selskapets størrelse? Uansett hvor herlig det omkringliggende hageanlegget er, har du sannsynligvis ikke særlig lyst til at formelt kledde gjester skal ha servering ute i 30 graders varme?
Er menyen tilpasset anledningen og smak til gruppen som er i selskapet? For en pensjonist feiring, hvor pensjonærer er klar til å innlate seg på et 6-måneders opphold i Spania med sin ektefelle, vil tapas stasjonene kanskje være en idè til inspirasjon.
Har dekoren på stedet det riktige i forhold til hendelsen, eventet eller selskapet? Hvite duker, porselen og krystall er kanskje ikke det mest passende for et uformelt, selskap for ansatte eller familie med grilling i menyen.

Festlig temaer, for eksempel blått og hvitt kontrollert i duker og matchende servietter, tallerkener og stilige glass kan bli en bedre passform.
Enten det er et cocktail party for 50 venner eller en bedrifts begivenhet for 500, målet er det samme: dypt tilfredsstillende for gjestene. Så, hvordan kan en catering bedrift oppnå denne store oppgaven? Det hele starter med noen få enkle enkle spørsmål …

Møte med catering leverandøren
Et populær mantra i catering virksomheten vår er

“Hvordan kan jeg få det til å skje for deg?”

Dette er ikke et tomt utsagn. Er vi verdt vårt salt ( og alle de andre krydderier i vår hylle ) så står vi fast bak denne setningen.
Etter at du tar kontakt med en cateringleverandør, er det dennes første jobb å finne ut hva du ønsker og bestemme hvordan selskapet kan lages akkurat for deg.

Denne prosessen begynner vanligvis med et kunde – cateringbedrifts første møte, på en måte som en slags ” første date ” Enten det skjer under den første telefonsamtale eller en planlagt avtale, det at vår kundeservice representant ønsker å få så mye informasjon som de kan for å hjelpe dem å forberede et forslag for deg. Som kunde bør du være klar til å svare på disse spørsmålene:

 • Hva er den foreslåtte dato og klokkeslett for hendelsen?
 • Er dette en sosial eller profesjonell funksjon?
 • Har du et generell budsjettet i tankene?
 • Hvor mange gjester vil delta?
 • Har du valgt en arena eller selskapslokale?

Selvfølgelig avhengig av funksjon, andre spørsmål kan (og bør) komme i samtalen. Husk at denne innledende diskusjonen er viktig, fordi det vil være ryggraden i i vårt forslag.

Så hvis du har visse ideer i tankene, trenger du å være så tydelig som mulig, av erfaring vet vi at dette det mest viktig å få vite.

Da blir deres arrangement en suksess!


Flere tips:

En av de største feilene en kunde kan gjøre er å bare tenke på budsjettet. Du kan ikke forvente å si til en cateringleverandør “Jeg har x kroner å bruke, hva kan jeg få for det?” og få et fornuftig svar. Du må også forklare hva du håper å få til for dette budsjettet. Når catering leverandøren forstår ditt budsjett og dine forventninger, kan han eller hun kan finne ut om dette lar seg gjøre.

Hvis de gjør det, flott. Hvis de ikke, så ikke fortvil – det er ikke en umulighet. Det betyr bare at det er tid for flere spørsmål. Husk at de er profesjonelle og at de er rustet til å hjelpe deg.
La oss si at du planlegger en 50-års bryllupsdag for dine foreldre, og som de fleste av oss, hvis du bruker et ganske strengt budsjett. Først har du noe virkelig forseggjort i tankene. Men, du oppdager at med antall gjester du håper å invitere, holder ikke det opprinnelige budsjettet du så for deg til dette arrangementet. Så er det da på tide å prioritere. Vår representant spør deg da en rekke spørsmål knyttet til foreldrenes smak – kanskje noe som dette:

 1. Hva er deres favoritt mat?
 2. Har de formelle eller uformelle funksjoner?
 3. Når de lar seg underholde, hva er det de og deres samlinger liker?
 4. Foretrekker små eller store grupper?
 5. Hva føler du foreldrene dine liker å gjøre på fritiden?
 6. Hva er deres favoritt ferie destinasjon?

Ut ifra svarene dine, er det kanskje klart at foreldrene dine vil være mye mer komfortabel med en avslappet og uformell atmosfære.

I stedet for en formelt sittende middag med tildelte plasser, vil alle kunne flytte om og være sosiale. En ny visjon begynner da å ta form i hodet: Kanskje et utendørs syden-inspirert cocktailparty med te lys i trærne, myke toner spilles i bakgrunnen og en lett duft av Magnolia blomster svirrer rundt gjester.

Med denne nye informasjonen, kan vi som din profesjonelle cateringpartner 
forberede et forslag som passer både forventninger og budsjett.

La oss ta en titt på hva som gjøres for å forberede et forslag til deg.

Klargjøring av et Catering Forslag
Grunnlaget for forslaget er informasjonen vi samlet under et første møte eller henvendelse fra deg som potensiell kunde:

 • type arrangement
 • dato
 • tid
 • Antall gjester
 • Sted
 • favoritt mat eller menyforslag og ideer

Med disse retningslinjene, vil vi som din cateringaktør kunne utarbeide et detaljert forslag som inneholder selve menyen, drikker
og en spesifisert liste for utstyr som må leies, samt overslag over personalet vi må ha til rådighet.

Når du planlegger et arrangement eller event, vurderer vi som cateringfirma generelt flere andre faktorer i tillegg til grunnleggende informasjon. For eksempel vet vi at ved arrangementer av vanlig sosiale art vil man vanligvis spise mindre mat enn om man har bedriftskunder som gjester.

Tidspunktet på døgnet og lengden av en arrangementet eller eventet kan også diktere hvor mye mat man trenger.

Andre hensyn med tanke på menyen og planlegging inkluderer:
Balansert meny – en standard meny bør inneholde en balanse av to proteiner (kjøtt, fjærfe eller sjømat), en grønnsak og en stivelse (pasta, ris eller poteter).

Flere retter – for sittende middager og selskaper med flere retter, hver rett skal utfylle den neste, og det bør være litt variasjon. For eksempel,

hvis du har en okse hovedrett, så kan du vurdere en sjømat forrett.
Buffeer – antall buffee stasjoner tilsvarer antall gjester. Ifølge vår erfaring, en god tommelfinger regel er en buffet per 75 gjester. Hvis gjestelisten er stor, sier 750 eller mer, kan du øke antall gjester per buffet forhold til en buffet per 100 gjester.
Når forslaget er klart, sender vi det over til deg for gjennomlesing. Når du aksepterer forslaget, vil vi som cateringfirma sette av tid for et nytt møte for å diskutere innredning og layout, samt planlegge en detaljert tidsplan for arrangementet.

Vi som cateringpartner har også behov for å vurdere hva slags selskap og struktur det er snakk om. Hvis det er et bryllup hvor mottagelsen holdes på et annet sted enn seremonien, vil alle gjestene ankomme i tide? Hvis det er en cocktail mottagelse, hvor lenge skal det vare før middagen?
Svært viktig er det også for oss å sette av riktig tid til taler, utbringelse av “cheers” og oppdeling av bryllupskake. 

Hvis arrangementet er på et leid sted med strenge tidsrammer, må alt gjennomføres i henhold til planen.

Tidslinjen for dette arbeidet definitivt avhengig av størrelsen på eventet eller arrangementet. For et bedrifts-arrangement for 300 personer, vil vi måtte bestille mat ca to uker på forhånd, og starte den faktiske forberedelsen en uke forut.
En mindre samling, kanskje 100 gjester eller så, krever ikke så mye tid. Da ville vi bestille mat en uke framover i tid og forberedelsene ville starte noen dager før arrangementet. Catering kjøkken ligner restaurant kjøkken, ved at vi og våre ansatte får det meste av matvarer og forsyninger fra store distributører, men går til lokale markeder eller spesialbutikker for de spesielle og “hemmelige” ingredienser

Velkommen til en cateringprat med oss i Moss catering, kontakt oss ved å klikke her

Catering Sarpsborg, vi leverer alt innen catering til deres selskap eller arrangement i sarpsborg med omegn!

Catering er for mange forbundet med snitter og koldtbord. For oss betyr catering rett og slett mat ut av huset. Maten har samme høye kvalitet som når du spiser den på en førsteklasses restaurant. Vi bringer vår restaurant hjem til deg i Sarpsborg eller omegn.

Ønsker du å holde et større selskap hjemme hos deg selv, eller i et annet lokale? Hva med å få en av våre kokker hjem til deg?  Vi leverer der du ønsker det!

Et tradisjonelt koldtbord er en klassiker i en hver sammenheng. Laks og eggerøre, roastbiff, spekemat, skinke og potetsalat slår aldri feil. For ikke å glemme godt, ferskt brød og rundstykker.

Vi har gode erfaringer med å blande det klassiske med det utradisjonelle, og ofte er det de tradisjonelle rettene som står igjen når alle har forsynt seg. Folk er klare for noe nytt. Om noen av rettene kan høres “skumle” ut, er reaksjonen en helt annen når gjestene har sett – og ikke minst smakt – på maten.

En kombinasjon av tradisjonelt koldtbord og spennende tapas vil garantert treffe alle aldersgruppene, fra de “unge urbane” til “de over 60”. Og du skal ikke se bort i fra at det faktisk er sistnevnte gruppe som virkelig lar seg imponere over hva de får servert.

Og selv om du ikke kan ta æren for matlagingen selv, vil gjestene garantert være fornøyd med selskapet!

Borg Catering leverer catering produkter og tjenester til fornøyde catering kunder i Sarpsborg, Fredrikstad og Østfold!

 • Bryllup
 • Konfirmasjon
 • Dåp
 • Minnestund
 • Møte
 • Firmafest
 • Foreninger
 • Jubileumsmiddag
 • Idrettsarrangement
 • Rund dag
 • Selskap
 • Overtidsmat
 • Bryllup
 • Konfirmasjon
 • Dåp
 • Minnestund
 • Møte
 • Firmafest
 • Foreninger
 • Jubileumsmiddag
 • Idrettsarrangement
 • Rund dag
 • Selskap
 • KoldtTallerken til Overtidsmat

Bryllup Catering Sarpsborg

Medarbeidere og samarbeidspartnere, leverandører, er håndplukket til vår Catering Sarpsborg, slik at du som Kunde skal få den smaksopplevelsen innen selskapsmat du fortjener til ditt bryllup. og desidert blant byens beste. Borg Catering holder til i velutstyrte lokaler på Hannestadfjellet, en kort kjøretur fra Sarpsborg eller Fredrikstad, og Strategisk i forhold til resten av Østfold. Vi har våre kunder på Catering til Bryllup spredt over hele Sarpsborg, Fredrikstad og Østfold. For Catering Sarpsborg, Catering Fredrikstad, eller catering i Østfold: Ring oss!

Vi tar hensyn til kundenes travle hverdag og garanterer at leveransen blir levert innen avtalt tid. Kjøkkenet jobber planmessig og riktig for at du som kunde skal være trygg på å motta din bestilling til rett tid og kunne nyte ett nydelig måltid!

Moss Catering tilbyr alt dere trenger av delikate retter til deres bryllup i Sarpsborg, Fredrikstad og Østfold

 • Bryllup med nydelige snitter
 • Bryllup med ferske rundstykker
 • Bryllup med ferske baguetter
 • Bryllup med friske salater
 • Bryllup med fullspekket tapas meny
 • Bryllup med smakfulle middager

Vi prioriterer ferske råvarer og vet at mange spiser med øynene, derfor smaker maten like godt som forventet. Du vil ikke bli skuffet! For de virkelig store anledningene som bryllup ønsker man seg kanskje en helt spesiell meny.

Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi i fellesskap sette sammen en komplett meny til deres bryllup bestående av både tradisjonelle og mer eksotiske retter, Eksotiske retter og i særdeles Orientalske delikatesser er en av våre spesialiteter- gjerne kombinert med dem rette hvite og røde vinene til.

Om du lurer på noe, eller om du ønsker mer informasjon om bryllupsmenyen vår, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.  Vi har erfaring med catering leveringer til bryllup i Sarpsborg, Fredrikstad og Østfold, og kan helt sikker være behjelpelig med gode råd til deg.

Et vellykket bryllup starter med god planlegging. Vi planlegger sammen med deg. Borg Catering, ditt valg nummer 1 av Catering Partner til Bryllup i Sarpsborg, Fredrikstad eller Østfold.

Kvalitet går aldri av moten!Vi leverer alt innen Catering Sarpsborg, Fredrikstad, Halden, Moss, Råde og Østfold. Smørbrød, Snitter, Baguetter, Møtemat, Overtidsmat.

Koldtbord til Dåp eller Navnefest, Koldtbord til Konfirmasjon, Koldtbord til Bryllup eller andre arrangementer eller Høytider. Varm Mat til enhver anledning, enretters eller flerretters. Desserter og Kaker. Firma eller Logokake eller bilde av jubilanten, i spiselig marspan.

Kvalitet, Hurtig levering, Konkurransedyktige priser

Catering – Sarpsborg – Fredrikstad – Moss

Se også partytelt utleie partytelt